Livrarea produselor

După preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de către operatorii noștri in vederea confirmării si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul estimativ de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, dar nu mai tarziu de 15 zile.

In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

Comenzile platite cu Ordin de Plata se livreaza numai dupa intrarea sumei in contul societatii.

 

Pentru toate comenzile, transportul este GRATUIT in Romania.

 

Modalitati de plata

Modalitățile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt: numerar la livrare, online cu card bancar si ordin de plata.

  • În cazul in care optați pentru plata online cu card bancar sau ordin de plata,  va informam ca înregistrarea plații nu garantează confirmarea si livrarea comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata (termenul pentru procesarea comenzii este de 48 ore) suma de bani plătita va fi restituita in contul dumneavoastră in cel mai scurt timp.

  • Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).
    Magazinul online https://trebuie.ro/. foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

    Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Cum platesc ?

 Plata cu cardul online

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in RON, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata. TREBUIE.RO nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Ramburs / Plata cu numerar la livrare

Plata se efectueaza agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.

Ordin de plata / Foaie de varsamant

Plata prin OP (ordin de plata) se face in contul bancar al societatii noastre folosind ca detalii plata ID-ul comenzii inregistrate.

Livrarea produselor se va face dupa inregistrarea si confirmarea primirii platii pe e-mail la contact@trebuie.ro, atasand o copie a OP-ului.

Datele necesare efectuarii platii sunt:

Beneficiar: SC Trebuie S.R.L.
Cod Fiscal: RO 43456834
Sediu social: Brăila, DN 22B, km 4, KM. 4+270, Corp C1, jud. Brăila
Cont: RO59 RZBR 0000 0600 2233 8237
Banca: Raiffeisen Bank SA
SWIFT:
RZBRROBUXXX

Produs adaugat la favorite
Produs adaugat in comparator

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și vizitele repetate.