Toate produsele comercializate de TREBUIE sunt însoțite de certificat de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Condițiile de garanție sunt prezentate în detaliu pe certificatul de garanție pe care îl vei primi în format electronic.
Acesta va ajunge la tine pe email, însă îl poți descărca și din contul tău de client, secțiunea Garanțiile mele. În cazul apariției unor defecțiuni după achiziționarea produselor, te rugam sa intri in contul tau de client la sectiunea garantiile mele, si sa selectezi service pentru produsul in cauza. Acolo ai posibillitatea de a trimite produsul in service prin completarea formularului sau a pune o intrebare.

Îți asigurăm reparația: completezi formularul de reparație produs, trimitem curierul la tine pentru ridicarea gratuită a produsului și ți-l înapoiem gratuit prin curier după reparația acestuia.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la garantia produsului si a fi contactat de un reprezentant TREBUIE.RO va rugam sa completati formularul de mai jos.

Va rugam sa ne furnizati fotografii cu produsul de cand ati sesizat ca este stricat.

Produs adaugat la favorite
Produs adaugat in comparator

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și vizitele repetate.