Este un hrănitor automat pentru pisici o idee bună?

Pisica ta te trezește dimineața să îi dai de mâncare? Te simți vinovat când nu poți ajunge acasă la timp pentru a-ți hrăni prietenul blănos? Pisica ta este supraponderală? Animalul tău mănâncă prea repede? Dacă ați răspuns „da” la oricare dintre aceste întrebări, atunci trebuie să luați în considerare trecerea la un hrănitor automat pentru animale de companie.

Gata cu vina

 

Cu toții ducem o viață aglomerată, iar programele noastre uneori ne împiedică să păstrăm o rutină de hrănire corectă pentru animalele noastre de companie. Hrănitorul automat vă oferă liniște sufletească știind că pisica va fi hrănită indiferent dacă sunteți la birou sau plecați.

 

Doriți să faceți o excursie de sfârșit de săptămână, dar nu puteți găsi un îngrijitor de pisici? Programați hrănitorul și plecați! Pisica ta își va primi toate mesele cu porțiile potrivite la timp. Nu va trebui să lăsați un castron mare de mâncare și să vă faceți griji că vă întoarceți acasă la un castron gol și o pisică mai dolofană. Mai mult de atât, vă recomandăm să optați pentru un hrănitor automat inteligent care are incorporate cameră video, microfon și difuzor. Astfel o să puteți urmari pe camera video ce face pisica, dacă mănâncă și la ce oră mănâncă, o să puteți vorbi cu ea prin intermediul microfonului și să ascultați ce face prin casă. Hrănitorul automat SHAW va oferă toate aceste beneficii.

Gata cu trezirea foarte de dimineață

 

Pisicile te asociază adesea cu mâncarea, ceea ce poate duce la trezirea foarte devreme sau la a avea o pisică flămândă și stresată. Hrănitoarele pentru animale de companie oferă pisicii tale fiecare masă automat, fără ca tu să fii prezent. Acest lucru înseamnă mult atunci când aveți nevoie de timp pentru a dormi sau doar să vă relaxați.

Gestionarea ușoară a greutății pisicii

 

Aproximativ 70% dintre pisici sunt supraponderale, ceea ce poate duce la riscuri grave pentru sănătate, inclusiv boli cardiace și respiratorii, boli de rinichi și diabet. Hrănitoarele automate ajută la gestionarea corectă a greutății, oferindu-i animalului dumneavoastră hrănirile porționate de care are nevoie.

 

Dacă aveți o pisică care mănâncă prea repede, un hrănitor o poate ajuta să încetinească. Opțiunea programabilă a hrănitorului automat poate distribui fiecare masă la ce interval de timp doriți. Astfel, îi puteți oferi la un interval de 5-10 minute câte o cantitate foarte mică de hrană. Acest lucru este excelent și pentru pisici, care preferă să ronțăie puțină mâncare pe o perioadă mai lungă. Încetinirea hranei animalelor de companie îmbunătățește digestia, previne balonarea stomacului și vărsăturile.

Ar trebui să cumpărați un hrănitor automat SHAW?

 

Nu există nicio îndoială, hrănitorul automat SHAW îți face viața mult mai ușoară. Posibilitatea de a programa mesele și a stabili porții, oferă o mare liniște sufletească, nu numai că pisica ta va fi hrănită la timp, ci și că va rămâne sănătoasă.

 

Dacă ești o persoană care iese mult din casă în timpul zilei sau ocazional te trezești pe neașteptate în afara orașului peste noapte, un hrănitor automat pentru animale de companie poate fi o salvare. Iar faptul că puteți urmari pe camera video ce face pisica este un mare avantaj.

Intră aici pentru a afla mai multe detalii despre Hrănitoarele automate cu cameră video SHAW

Comments (0)

No comments at this moment
Produs adaugat la favorite
Produs adaugat in comparator

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și vizitele repetate.