CUM, CAND, DE CE trebuie curatata fantana de apa SHAW PRO V2?

Fantana de apa SHAW PRO V2 este solutia ideala pentru asigurarea hidratarii sanatoase a animalutului tau de companie. Avand o capacitate de 3.5L si o autonomie de pana 45 de zile, aceasta este perfecta pentru proprietarii care doresc sa le ofere apa proaspata si mereu curata. Dar pentru a mentine aceste beneficii, este esential sa urmezi cateva sfaturi privind intretinerea si curatarea fantanii.

DE CE trebuie curatata fantana de apa SHAW PRO V2?

Mentinerea unei fantani curate este esentiala din mai multe motive:

1.     Sanatatea pisicii tale: apa curata previne aparitia bolilor si a problemelor digestive si nu numai. O fantana curata asigura o sursa constanta de apa proaspata si filtrata.

 

2.     Durata de viata a fantanii: curatarea regulata si schimbarea filtrelor prelungesc durata de viata a fantanii, asigurand o functionare eficienta si fara probleme.

 

 

3.     Calitatea apei: Filtrele triple elimina impuritatile pana la 0,01 microni si mirosurile neplacute, iar senzorul de miscare asigura ca apa circula doar cand este necesar, mentinandu-se proaspata mai mult timp.

CAND trebuie curatata fantana de apa SHAW PRO V2?

Este important sa stabilesti un program regulat de curatare pentru a mentine fantana in cea mai buna stare, mai ales ca pisica ta sa poata beneficia de apa proaspata constant:

1.     La fiecare 2 saptamani jumatate, aproape 3: curata recipientul pentru a preveni acumularea de bacterii si murdarie.

 

2.     Lunar: Efectueaza decalcifierea pentru a indeparta depunerile de calcar care pot afecta functionarea fantanii si calitatea apei.

 

 

3.     Schimbarea filtrelor: Daca folosesti apa imbuteliata, schimba setul de filtre la fiecare 3 luni. Daca folosesti apa de la robinet, este posibil sa fie nevoie sa schimbi filtrele mai devreme, in functie de calitatea apei din zona ta.

CUM trebuie curatata fantana de apa SHAW PRO V2?

 

1.     Curatarea recipientului: La fiecare 2 saptamani si jumatate, aproape trei, pentru cei ce au o pisica, este necesar sa fie spalat recipientul de apa. Se SCOATE BATERIA (aceasta NU se spala), iar apoi se clateste cu apa usor calda si cu un detergent bland pentru a indeparta murdaria. Apoi se spala bine pentru a elimina orice reziduuri de sapun.

 

2.     Decalcifierea: Lunar, este recomandat sa efectuezi decalcifierea fantanii. Acest proces presupune utilizarea apei cu otet si se introduce furtul cu pompita.  Apoi, cu ajutorul periutei / o scobitoare sau un betisor de urechi se curate foarte bine fiecare spatiu deoarece ramane calcar, ce nu poate fi vazut cu ochiul liber. Clateste bine cu apa curata pentru a indeparta orice urme de otet.

 

In concluzie, fantana de apa SHAW PRO V2 este un dispozitiv excelent pentru asigurarea unei hidratari optime pentru pisica ta. Cu un pic de atentie si intretinere regulata, aceasta va functiona impecabil si va oferi mereu apa proaspata si curata. Nu uita sa urmezi pasii de curatare si sa stabilesti un program regulat pentru schimbarea filtrelor si decalcifierea fantanii. Astfel, vei avea siguranta ca pisica ta are mereu acces la cea mai buna apa posibila!

Comments (0)

No comments at this moment
Produs adaugat la favorite
Produs adaugat in comparator

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și vizitele repetate.