Apple iPhone 13 aduce îmbunătățiri, cum ar fi o durată de viață mai lungă a bateriei, un procesor nou și caracteristici noi ale camerei, dar poate fi dificil să știi dacă este timpul să faci upgrade sau nu. O mare parte a deciziei depinde de iPhone-ul pe care îl deții în prezent, așa că mai jos găsești o listă de 5 motive care te pot ajuta să iei decizia corectă.

 

Răspunsul scurt este că majoritatea proprietarilor de iPhone 12 pot sări peste acest upgrade, deoarece telefonul lor este probabil într-o formă excelentă și nu există multe lucruri care să schimbe semnificativ experiența. Dacă aveți un iPhone recent care a fost lansat în ultimul an, ar trebui să așteptați iPhone 14, care o să fie lansat în septembrie.

 

Dar cei care dețin modele mai vechi, în special iPhone 11, XS și anterioare, vor avea mult de câștigat când vine vorba de caracteristicile camerei și durata de viață a bateriei. Dacă aveți un telefon mai vechi decât seria iPhone 8, veți dori să faceți upgrade în curând, deoarece dispozitivele mai vechi nu vor accepta viitoarea actualizare iOS 16 de la Apple.

De ce ar trebui să cumperi iPhone 13?

 

Hai să aruncăm o privire la motivele pentru care iPhone 13 merită să fie cumpărat.

 

 

 

5. Daca ai un iPhone 11 sau mai vechi...

 

În ciuda tuturor zgomotelor din jurul iPhone 13 înainte de lansarea sa, noua serie de la Apple nu este o actualizare masivă. iPhone 13 ar fi putut la fel de ușor să fie numit iPhone 12. Da, există actualizări, dar sunt mici.

 

Dacă utilizați un iPhone 11, oricare dintre modelele din acea gamă, atunci, da, iPhone 13 merită cu siguranță un upgrade. Este posibil ca iPhone 13 să nu fie o actualizare masivă pentru iPhone 12, dar reprezintă o actualizare MARE în comparație cu iPhone 11.

 

Aveți opțiuni de stocare de bază mai mari, începând cu 128 GB în loc de 64 GB, module de cameră îmbunătățite pe toate modulele, afișaje OLED peste tot, 5G mai rapid și mai fiabil și, desigur, cel mai recent procesor A15 de la Apple, care este extraordinar de rapid în comparație cu  procesorul lui iPhone 11.

 

4. Aveți nevoie și/sau doriți 5G

 

Apple a întârziat destul de mult cu 5G. Până în prezent, doar două dintre gamele sale de iPhone acceptă 5G – iPhone 12 și iPhone 13. Dacă utilizați un model mai vechi de iPhone, de la iPhone 8 la iPhone 11, va trebui să faceți upgrade pentru a obține conectivitate 5G.

3. Nu ești mulțumit de durata de viață a bateriei iPhone-ului vechi

 

Durata de viață a bateriei iPhone 12 nu a fost bună; de fapt, a durat cu patru ore mai puțin decât iPhone 11. Această scădere a bateriei a fost cauzată de 5G. Cu iPhone 13, Apple susține că a remediat această problemă, iar performanța bateriei iPhone 13 este acum in top.

 

Dacă este adevărat, acest lucru face ca iPhone 13 să fie o opțiune mult mai bună decât iPhone 12. Veți obține o conexiune 5G mai rapidă cu iPhone 13 și o durata de viață mai bună a bateriei decât ați avea cu iPhone 12. Dacă durata de viață a bateriei este importantă pentru dvs. , cumparați iPhone 13.

 

2. Îți place să ai cel mai rapid telefon de pe piață

 

Dacă doriți cea mai bună performanță posibilă de la iPhone, adică putere și performanță lider pe piață, atunci iPhone 13 – oricare dintre ele – este telefonul pe care să îl cumparați. Niciun alt telefon de pe piață nu are aceleași capacități de performanță ca iPhone-ul 13 de la Apple cu procesorul său A15.

 

1. Vrei cea mai bună performanță posibilă a camerei

 

Cu camerele foto, cele mai recente telefoane Apple – aproape în general – reprezintă îmbunătățiri față de ceea ce a apărut înainte. Dacă utilizați un model mai vechi de iPhone, camera iPhone 13 va arăta și va fi o actualizare majoră.

 

Dacă vrei cea mai bună performanță posibilă a camerei, va trebui să optezi pentru unul dintre modelele Apple iPhone 13 Pro - fie iPhone 13 Pro, fie iPhone 13 Pro Max. Aici au fost făcute cele mai mari schimbări.

Comments (0)

No comments at this moment
Produs adaugat la favorite
Produs adaugat in comparator

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și vizitele repetate.